Skip to main content

Ambulante družinske medicine in referenčne ambulante

  • Vodja enote:

    Srboljub Ćurčić, dr. med., spec. spl. med.

  • Glavna medicinska sestra:

    Renata Gorjan, dipl. m. s.

  • Naslov:

    Grajska ulica 24, 9000 Murska Sobota

  • Telefon:

Deluje 25 ambulant družinske in splošne medicine.

11 ambulant v ZD Murska Sobota, 1 ambulanta v SA Bakovci, 3 ambulante v ZP Beltinci, 1 ambulanta v SA Cankova, 2 ambulanti v ZP Gornji Petrovci, 1 ambulanta v ZP Grad, 1 ambulanta v SA Kuzma, 2 ambulanti v SA Martjanci, 1 ambulanta v SA Prosenjakovci, 1 ambulanta v SA Puconci in 1 ambulanta v ZP Rogašovci.

Obvestilo

Spoštovani pacienti!

V skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, zdravstveni izvajalci pri svoji komunikaciji s pacienti ne smemo uporabljati nezavarovanih elektronskih poti, kamor spada tudi klasična e-pošta (14. člen ZVOP-1, mnenje Informacijskega pooblaščenca št: 0712-1/2015/686).

Zato vam prijazno sporočamo, da je odslej možna elektronska komunikacija z nami v zvezi z zdravstvenim stanjem oziroma pošiljanje specialističnih izvidov le preko profesionalne zdravstvene platforme Gospodar zdravja, www.gospodar-zdravja.si, ki omogoča varno šifrirano komunikacijo z nami.

Komunikacija preko sedanjega elektronskega naslova se UKINJA.

Za vstop v zdravstveno platformo Gospodar zdravja na strani vaše ambulante kliknite na povezavo OBVESTILA IN NAROČANJE. Pri tem boste iz naše spletne strani vstopili na podstran platforme Gospodarja zdravja. Če za uporabo Gospodarja zdravja še nimate uporabniškega imena in gesla, se morate predhodno brezplačno registrirati, da si ustvarite svoj varni profil (https://www.gospodar-zdravja.si/registration/patient/). Sledite navodilom na spletni strani.

Dodatna navodila najdete tudi med pogostimi vprašanji na strani Gospodarja zdravja (https://www.gospodar-zdravja.si/pogosta-vprasanja/ - vprašanje: »Kako si ustvarim svoj varni profil v Gospodarju zdravja in sodelujem s svojim zdravnikom na daljavo?«).

Ambulante