Skip to main content

Ambulanta družinske medicine z referenčno ambulanto

Andreja Čičak

dr. med., spec. druž. med.

Obvestilo

Spoštovani pacienti!

V skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, zdravstveni izvajalci pri svoji komunikaciji s pacienti ne smemo uporabljati nezavarovanih elektronskih poti, kamor spada tudi klasična e-pošta (14. člen ZVOP-1, mnenje Informacijskega pooblaščenca št: 0712-1/2015/686).

Zato vam prijazno sporočamo, da je odslej možna elektronska komunikacija z nami v zvezi z zdravstvenim stanjem oziroma pošiljanje specialističnih izvidov le preko profesionalne zdravstvene platforme Gospodar zdravja, www.gospodar-zdravja.si, ki omogoča varno šifrirano komunikacijo z nami.

Komunikacija preko sedanjega elektronskega naslova se UKINJA.

Za vstop v zdravstveno platformo Gospodar zdravja na strani vaše ambulante kliknite na povezavo OBVESTILA IN NAROČANJE. Pri tem boste iz naše spletne strani vstopili na podstran platforme Gospodarja zdravja. Če za uporabo Gospodarja zdravja še nimate uporabniškega imena in gesla, se morate predhodno brezplačno registrirati, da si ustvarite svoj varni profil (https://www.gospodar-zdravja.si/registration/patient/). Sledite navodilom na spletni strani.

Dodatna navodila najdete tudi med pogostimi vprašanji na strani Gospodarja zdravja (https://www.gospodar-zdravja.si/pogosta-vprasanja/ - vprašanje: »Kako si ustvarim svoj varni profil v Gospodarju zdravja in sodelujem s svojim zdravnikom na daljavo?«).

Obvestilo

Zdravnica Andreja Čičak je odsotna od 26.6. do 28.6.2024. Nadomeščanje je urejeno v ambulanti Puconci.
Osebje
Zdravnica:
Andreja Čičak, dr. med., spec. druž. med.
Medicinska sestra:
Sandra Kegl, z. t.
Referenčna medicinska sestra:
Tamara Kristl, dipl. m. s.

Kontakt
Naslov:
  • Soboška ulica 17, Bakovci, 9000 Murska Sobota
Telefon referenčne ambulante:
E-pošta referenčne ambulante:

Naročanje
Po telefonu:
v ordinacijskem času ambulante.
Osebno:
v ordinacijskem času v prostorih ambulante.
Preko spletnega portala:

Varna e-komunikacija z ambulanto

Objavljeno: 1.2.2024

Spoštovani pacienti!

Zaradi uveljavitve evropske uredbe o varovanju osebnih podatkov vam sporočamo, da je od danes dalje možna elektronska komunikacija z nami v zvezi z zdravstvenim stanjem oziroma pošiljanje specialističnih izvidov le preko varne aplikacije Gospodar zdravja, www.gospodar-zdravja.si.

Komunikacija preko dosedanjega elektronskega naslova se UKINJA.

Z nami lahko pridete v stik po telefonu, osebno ali preko naše spletne strani, kjer se lahko sami naročite na pregled, naročite recepte, napotnice ali preko e-posveta naročite naročilnice (predloge, plenice, ipd), sporočite bolniški stalež, pošljete izvide ali postavite vprašanje.

Preko spletne strani naše ambulante lahko varno:

  • se naročite na pregled pri zdravnici/zdravniku (z izborom željenega prostega termina, označenega zeleno),
  • naročite recepte, napotnico, bolniški list,
  • pošljete sporočilo: če pošiljate skenirane izvide, imate vprašanje, ki se lahko rešuje brez obiska.

Pri tem boste iz naše spletne strani vstopili na podstran platforme Gospodarja zdravja. Če za uporabo Gospodarja zdravja še nimate uporabniškega imena in gesla, se morate predhodno brezplačno registrirati, da si ustvarite svoj varni profil (https://www.gospodar-zdravja.si/registration/patient/). Sledite navodilom na spletni strani.


Dodatna navodila najdete tudi med pogostimi vprašanji na strani Gospodarja zdravja (https://www.gospodar-zdravja.si/pogosta-vprasanja/ - vprašanje: »Kako si ustvarim svoj varni profil v Gospodarju zdravja in sodelujem s svojim zdravnikom na daljavo?«).

Informacije o obdelavi osebnih podatkov so na voljo TUKAJ.

Po pošti na naslov:
SA Bakovci, Ambulanta družinske medicine z referenčno ambulanto - Andreja Čičak, Soboška ulica 17, Bakovci, 9000 Murska Sobota

Ordinacijski čas

AMBULANTA
Ponedeljek:
7.15 - 12.30
Torek:
12.15 - 17.30
Sreda:
7.15 - 12.30
Četrtek:
7.15 - 12.30
Petek:
7.15 - 12.30
Referenčna ambulanta
Ponedeljek:
/
Torek:
12.30 - 19.30
Sreda:
/
Četrtek:
7.30 - 14.30
Petek:
7.30 - 14.30
V petek dela referenčna ambulanta vsak drugi teden v mesecu.
Odmor med delom
Dopoldan:
10.00 - 10.30
Popoldan:
16.00 - 16.30

Nadomeščanje v času odsotnosti
Nadomeščanje v času odsotnosti je urejeno v SA Puconci, Ambulanta družinske medicine - Ljiljana Velemirov, dr.med., spec.spl.med., Puconci 81, 9201 Puconci

Število opredeljenih uporabnikov
Število opredeljenih zavarovanih oseb: 1210
Število glavarinskih količnikov: 1526,16
Več o tem ...
Zdravnica še sprejema zavarovane osebe, saj ne dosega dogovorjeno zgornje število glavarinskih količnikov na tim, upoštevajoč obseg zaposlitve. V skladu z Uredbo (Uradni list RS št. 8 /2023 z dne 23.1.2023 ) imajo zdravniki družinske medicine in pediatrije na primarni ravni zdravstvene dejavnosti namreč pravico odkloniti opredeljevanje novih zavarovanih oseb, ko dosežejo obremenitev 1895 glavarinskih količnikov. Na spletni strani ZZZS lahko najdete seznam aktivnih zdravnikov in informacijo, kateri zdravniki še opredeljujejo nove paciente.