Na cepljenje proti Covid-19 se lahko prijavite na portalu zVEM ali pridete na cepljenje brez naročila v Zdravstvenem domu Murska Sobota ali na terenu: https://www.zd-ms.si/novi-prispevki/851-covid-19-cepljenje-brez-naro%C4%8Danja-v-zdravstvenem-domu-murska-sobota

Za informacijah o poteku cepljenja nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 396 382 v ambulantnem delovnem času ali pišete na elektronski naslov: cepljenje.covid19@zd-ms.si.

Pred cepljenjem izpolnite Vprašalnik o zdravstvenem stanju pred cepljenjem in izjava o privolitvi v cepljenje, ki ga lahko izpolnjenega prinesete s seboj na cepljenje.

Na drugi odmerek cepljenja pacienti pridete sami na predvideni dan za 2. odmerek v ambulantnem času ambulante za cepljenje ali na terenu.

Podatke o cepljenju sprotno vnašamo v elektronski register cepljenih oseb.

Digitalno potrdilo o cepljenju pacienti lahko dobite neposredno po polnem cepljenju na cepilnem mestu ali vam ga pošljemo po klasični pošti.

Na cepilnem mestu si lahko uredite smsPASS za dostop do potrdil o cepljenju, testiranju in prebolevnosti na portalu zVEM.

Delovni čas ambulante za cepljenje:

 

Delovni čas ambulante za cepljenje (naročeni in nenaročeni pacienti)

Oddaja vloge za smsPASS in izdaja potrdil o cepljenju

Ponedeljek

/

/

Torek

/

/

Sreda

/

/

Četrtek/

10.00-12-00 10.00-12-00

Petek

13.00–14.30

13.00–14.30

 
Na cepljenje se NI potrebno predhodno naročiti.